Σχετικα με

Το Alexa’s Sunny Days

Το Alexa’s Sunny Days άνοιξε την άνοιξη του 2021. Το κατάλυμα υπάρχει από το 2012, γνωστό και ως B Home Apartments, όπου λειτουργούσε υπό προηγούμενη διαχείριση και ιδιοκτησία.
Είναι ένα πρόσφατα ανακαινισμένο κατάλυμα του οποίου η διακόσμηση προέρχεται από παραδοσιακές και μοντέρνες τεχνικές.
Η ιδανική τοποθεσία του καταλύματος, τα κομψά δωμάτια και ο όμορφος κήπος δίπλα στην πισίνα σε συνδυασμό με τη θέληση μας να προσφέρουμε συνεχώς την καλύτερη εξυπηρέτηση μπορούν να εγγυηθούν στους επισκέπτες μας μια ευχάριστη διαμονή.

Η Αλέξα του Sunny Days

Η Αλέξα μεγάλωσε στην Ξάνθη, μία μικρή πόλη στη βόρεια Ελλάδα. Από πέντε ετών ο προορισμός διακοπών της και της οικογένειας της ήταν τα Λιμενάρια, στη Θάσο.
Το 2015 τελείωσε τις σπουδές της στον τομέα της φυσικοθεραπείας και μετακόμισε στη Γερμανία όπου ανέλαβε τη διοίκηση εστιατορίου της οικογένειας της. Τα χρόνια της στο εστιατόριο την βοήθησαν να συνειδητοποιήσει την αγάπη της για τη φιλοξενία η οποία την έφερε πίσω στην Ελλάδα το 2021, στα μαγικά Λιμενάρια.

Διάλεξε τα Λιμενάρια, οπού περνούσε τις ηλιόλουστες μέρες του καλοκαιριού της σαν παιδί, και άνοιξε το Alexa’s Sunny Days – “οι ηλιόλουστες ημέρες της Αλέξας”